Herkut
Ihanaa nähdä sinut täällä!
Kaikki herkkumme ovat maailmaa syleileviä, täysin kasvipohjaisia. Suurin osa herkuistamme valmistetaan paikanpäällä ja tarjoillaan sinulle tuoreena. Kahvilalla itse valmistetut tuotteet ovat pähkinättömiä ja mantelittomia. Tarjolla päivittäin myös gluteenittomia herkkuja makean- ja suolaisennälkään.
Lisäksi tarjolla on ihania kasvipohjaisia erikoiskahveja ja laadukasta teetä. Meillä pääset maistamaan myös vastuullisesti tuotettuja vegaanisia viinejä, vaihtuvia mocktaileja ja cocktaileja sekä muita virvokkeita.
Makiat
Leivomme päivittäin vaihtuvia pullia, kakkuja ja pikkuleipiä. Tarjolla aina myös gluteenittomia herkkuja.
Perunapiirakka tAI
ryynipiirakka Täytteellä
Caviart & punasipuli
Suolakurkku & siirappi
Munaton voi
Meri-mummon reseptillä leivotut, ohueen ruiskuoreen kätketyt, peruna- ja ohrapiirakat voi koota myös ihanaksi lounasannokseksi valitsemalla kylkeen sivusalaatin. Kovempaan nälkään tai jaettavaksi Piirakkakolmoset ovat täydellinen piirakkaelämys kaikilla makuyhdistelmillä.
Lounas arkisin klo 11-15 ja viikonloppuisin 12-16
Lounaalla Rakastan tarjoilee viikoittain vaihtuvia lämpöisiä keittoja sekä kotoisia uuniruokia. Päivän vaihtuvan annoksen lisäksi listalla on aina uuniperuna annoksia ihanilla lisukkeilla, joista voi päivän valikoimasta napata lautaselle yhden tai useamman. Kaikki lounasannokset sisältävät vihreän salaatin sekä tuoretta leipää. Lounasannosten hinta on 13e.
Vaihtuva lounaslista julkaistaan viikoittain instagram- ja facebook-sivullamme.
Muita vaihtuvia herkkuja
Toivoisitko jotain tiettyä omaan erityiseen hetkeesi? Suunnittelemme mielellämme kanssasi herkkuhetken toiveittesi tai erityisruokavaliosi mukaan.
Reunaehtona Rakastan kahvilan ehdoton kasvipohjaisuus
Psst! Pidä myös silmällä sometilejämme ihanien teemallisten illallisten ja ohjelmallisten tapahtumien varalta.
Viikonloppubrunssi
Täysin kasvipohjainen buffetbrunssi katetaan pöytään valittuina viikonloppuina. Ajankohtaiset brunssipäivät löytyvät varmimmin kahvilan instagramista ja facebook-sivulta sekä ! Syksyn brunssit julkaisemme elokuun alussa.